Eli Larsen

Eli

Eli Larsen
står som nummer åtte på Samlingslista sin liste til årets kommunevalg

Jeg er enke og har 4 barn fra to ekteskap hvorav de to eldste er etablert med jobb og familie, de to yngste er under utdanning. Overtok barndomshjemmet mitt, Sandvoll, på Krokhaug og bygde nytt hus her og trives aldeles utmerket.

Har ingen formell utdanning og har jobbet med mye forskjellig men mest kontorarbeid. Bl.a. ved Folldal Verk fra 79 til driftsstansen i 93. I dag er jeg ansatt som regnskapsfører (40%) ved Accountor på Tynset. Er også ekstrahjelp både ved Grimsbu Turistsenter og hjemmehjelp i Folldal Kommune.

Er opptatt av at den flotte bygda vår skal utvikles. Potensialet er stort. Vil derfor heie på alle som tør etablere virksomheter, store eller små. En må tåle at andre lykkes og kanskje tjener penger på det de driver med. Misunnelse er et farlig element som kan undergrave nyetableringer «in spe». Er også opptatt av å få folk til å bo i bygda. Det går utmerket an å bo i Folldal og jobbe på Alvdal eller Tynset. Men da må vi sørge for at kollektivtilbudet opprettholdes. Selv har jeg pendlet mer eller mindre i snart 20 år.

Reklamer